fbpx

600 eller 1-3 hester? Mosson hjelper alle type staller

De siste par månedene har mange mindre staller opprettet seg i Mosson Stable med abbonnementet 1-3 hester. Samtidig har Helgstrand Dressage gitt oss skikkelig god tilbakemelding på hvordan Mosson Stable hjelper dem å organisere 600 hester på ulike avdelinger. 

“Med ca 600 hester og mer enn 100 ansatte, har vi bruk for et stall management system som sikrer at alle oppgavene blir organisert på en måte som gagner både hestevelferd og arbeidsglede. Mosson Stable har effektivisert vårt system og skapt overblikk. Jeg tenker at hvis det kan løse våre behov på tvers av lokasjoner og kompleksitet, kan det løse alle stallers behov.”

Anders Bjørnstrup 
Commercial director Helgstrand Dressage

Det faktum at vi kan gi verdi til staller med varierende antall hester og ulike grener er ekstremt motiverende for oss. Den siste måneden har vi fått nye staller på, både veddeløpsstaller og rideheststaller i tillegg til flere titalls veddeløps-hesteeiere på Mosson Owner-appen.  Vår misjon er å effektivisere stalldriften i alle type staller, unngå misforståelser og optimere hverdagen i stallen. Vi streber etter å forbedre løsningen vår kontinuerlig slik at alle type staller uansett gren og størrelse kan få verdi fra løsningen vår. 
 
Hva synes du om løsningen vår? Vi liker å få tilbakemelding fra våre brukere, og vi vil gjerne ha en tilbakemelding fra deg på App Store or Google Play!

Med Mosson Stable kan alle som er knyttet til appen gi hverandre beskjeder, se endringer i planer og se informasjon om hver hest. Alle i stallen føler seg mer involvert med et verktøy som gir dem full oversikt over planene. Du trenger ikke lenger å repetere alle hestenes forskjellige rutiner til nye mennesker i stallen. Når man vet hva som er normalt for hver hest blir det lettere å ta ansvar i stallen. Registrer temperatur, puls og alle spesielle ting ved hestene i Mosson. Vær en bedre leder – last ned Mosson Stable i dag.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Follow us 

On top

Latest

Mosson i Ridehesten

Les artikkel om Mosson Stable i Ridehesten Ridehesten i Danmark har laget en egen vri på hvorfor enhver stall burde gå over til digital organisering.

Read More »

Malgré Tout

Les artikkel om Mosson Stable i Malgret Tout Det kjente store danske magasinet Malgret Tout, har laget en egen vri på vår blogg om whiteboardet.

Read More »