fbpx

Share A Horse

Vi er så glade for at kunne fortælle lidt, om et af vores spændende samarbejder, som nu er skudt vel igang. Share A Horse hedder projektet og er et projekt hvor vi samarbejder med det Danske Forbund: Dansk Hestevæddeløb, om at gøre det lettere og bedre at blive væddeløbsheste ejer.

Her er Maria på besøg hos Team Juul i Skive, Danmark, og giver en introduktion til Mosson Stable og Mosson Owner

Share A Horse er en platform hvor trænere kan udbyde andels heste til salg.
På platformen er det let for nye ejere at gennemskue økonomien i andels projekterne og man kan som ejer købe en andel direkte på websitet: www.ShareaHorse.dk

Trænerne af hestene bliver koblet med alle nye ejere via en app; vores Mosson Owner App, hvor der kan sendes billeder, video og informationer direkte fra stalden.

Det betyder at trænere, nu let kan nå ud til nye hesteejere og dermed få nye ejere i stalden og de kan yde en god service ved at informere via Owner appen. Samtidig får trænerne ikke yderligere administrativt arbejde, da alt dette håndteres via platformen.

 Her er Julie på besøg hos Travtræner Morten Friis og Team Friis’s kommunikationsansvarlige, Per Jensen og hestene Givemediamonds og Heavens Light
 

Share A Horse har kørt som pilotprojekt igennem Marts måned, sammen med en Fynsk travtræner; Team Johansson og hesten Itsflippinggood og er nu endeligt i maj skudt igang, med yderligere to projekter: Team Friis med Derbyhestene: Heavens Light og Givemediamonds og Team Juul med hesten Halli Tiki.

Allerede nu er 183 hesteejere koblet på Mosson Owner appen via de tre Share A Horse projekter, og det er vi rigtig glade for. 

Vores fokus er hesteejer oplevelsen – men med et ønske om, at det også er let for trænerne og staldpersonalet at levere spændende information til ejerne mellem løbene fra en travl hverdag.

Læs meget mere om platformen Share a Horse, på www.shareahorse.dk og læs også her, hvordan Mosson Stable og Mosson Owner anvendes i projektet.

God læselyst ! 

Når alle i stalden bruger Mosson Stable, kan de let se, hvornår smeden kommer næste gang, hvis der sker noget specielt i ridehallen og se hestenes stævneplaner. Hver hest har sin egen profil med foto, beskrivelse, stamdata og kontaktinfo. Og det bedste ved det? Prisen forbliver den samme, uanset hvor mange mennesker og brugere der er forbundet.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Follow us 

On top

Latest

Stutteri Følle Strandgaard

Stutteri Følle Strandgaard ligger i det smukke område ved Rønde, i Danmark. Følle Strandgaard opdrætter Tyske sportsponyer og heste ved siden af deres dressur træningsstald.

Read More »

Mosson i Malgré Tout

Les artikkel om Mosson Stable i Malgret Tout Det danske magasin Malgré Tout har lavet sit eget twist på vores blog om Whiteboard. Læs indlægget

Read More »

Mosson Stable i Ridehesten

Læs artiklen om Mosson Stable i Ridehesten Det kendte magasin Ridehesten i Danmark, har lavet en artikel om Mosson Stable, læs artiklen her. her.  Når

Read More »