fbpx

Sådan får du den bedste oplevelse af at eje en væddeløbshest

Dét der gør det specielt at eje en væddeløbshest

I fællesskab med dit team af ejere vælger I, hvilken træner I tror, kan give de bedste resultater og oplevelser. Gennem grunding udvælgelse, finder du den perfekte og smukkeste væddeløbshest, der forhåbentlig besidder en masse potentiale. Det er begyndelse på en lang, sjov og spændende rejse. En rejse der vil indeholde op- og nedture og en stejl læringskurve om en helt ny verden. Et nyt kapitel med håb og drømme for fremtiden åbner sig. At eje en hest er ikke det samme som at eje aktier, at eje en hest er en oplevelse – det er at være en del af et fællesskab.

Hesten, teamet af ejere, træneren og staldpersonalet, der tager sig af hesten bliver en del af dit liv. De bliver en del af dig. Jo bedre at disse dele kan arbejde sammen – des bedre præsterer din hest. Det handler dog ikke udelukkende om præstationer og resultater, men om de små skridt på vejen og at se hesten forbedrer sig. Se billeder og videoer af hesten i stalden eller til træning, som du kan vise til dine venner og familie. Det handler om at være med bag scenen og ikke blot tage del i din hest fra tribunen. Du er passioneret omkring din hest. Du er ejer og du skal nyde at være involveret i din hests rejse. Derudover forstærkes oplevelsen, hvis du nemt kan se, hvornår hestens næste løb finder sted og at du ved, hvordan det går med den – uden at skulle kontakte træneren. Når du kan følge din hest og være tæt på dit team af andelsejere, træner og staldpersonale, vil oplevelsen af at eje en hest være helt speciel. 

Trænernes specielle liv

Dét er blive introduceret for et ejerskab af en hest, er, for mange mennesker, ligesom at blive introduceret for en helt ny verden. Hesteverden er virkelig en verden for sig og nogle siger, at hestemennesker er en race for sig. Det er svært at beskrive, hvad det er, der gør disse mennesker så specielle. Måske er det dedikationen, de mange lange arbejdsdage eller passionen. Måske det er det hele.

At være hesteejer og samarbejde med træneren og staldpersonalet til din hest, kræver en forståelse for disse mennesker og deres unikke liv. At træne heste kræver dedikation og fokus og dagene kan nemt blive lange og hektiske. Dage fyldt med information omkring heste, ændringer og kommunikation til og med personalet og ejere. Det kræver mental og fysisk styrke, som normalt får andre mennesker til at løbe tør for energi.

Udfordringerne for staldpersonalet

De personer der har mest at gøre med din hest er staldpersonalet. De kommer til at kende din hest, ved, hvordan den opfører sig og bemærker, hvis noget ændrer sig fra dens normale adfærd. De tager din hest på og af folden, holder øje med dens daglige og ugentlige kalender. De ved når, hvornår hesten skal have nye sko, til dyrlægen og hvornår den skal gøres klar til træning. De har styr på den seneste ændring i foder, udstyr og rutiner.    

Staldpersonalet har en meget central og vigtig rolle i hestens liv. De holder øje, er fokuseret og husker alle detaljer omkring hver hest og har styr på alle ændringer. Det bedste personale er dem, der tager ansvar, tager føringen og deres egne beslutninger. Vi kender alle til de frustrationer, der kan forekomme, når vi skal træffe beslutninger, tage ansvar og teten, når vi mangler de nødvendige informationer. Det bedste personale vil lave fejl, når kommunikationen ikke er tilstrækkelig, men er kommunikationen klar og er der forståelse for de daglige og ugentlige rutiner, vil et team komme langt.

 

Mosson – forbinder alle menneskerne omkring hesten

Vores mission er at bringe ejere, trænere og staldpersonale sammen. Vi vil gøre ejere mere involveret, men på en måde der ikke overbebyrder træneren og staldpersonalet. Vi vil gøre livet lettere, nemmere og mere effektivt for træner og staldpersonalet og vi vil have en bedre industri. Vi ønsker udvikling og muliggør kvalitet i rekrutteringen af kvalificerede personale. Vi ønsker, at flere ejere vil tage del i denne verden og vi vil bidrage til, at professionelle hestemennesker får et bedre overblik og et nemmere liv.

Gør din træner og staldpersonalet en tjeneste og fortæl dem om Mosson Stable app – et digitalt stald management system for optimal kommunikation i stalden

 

  • Når din træner har Mosson Stable, kan du nemt finde din hest i Mosson Owner appen.
  • Din træner og staldpersonalet kan sende billeder og video fra din hests daglige gang og din træner kan sende dig de planlagte løb for din hest.
  • Følg din hest gennem Mosson Owner

→Læs mere om Mosson owner her

Follow us 

On top

Latest

Stutteri Følle Strandgaard

Stutteri Følle Strandgaard ligger i det smukke område ved Rønde, i Danmark. Følle Strandgaard opdrætter Tyske sportsponyer og heste ved siden af deres dressur træningsstald.

Read More »

Share a horse

Share A Horse Vi er så glade for at kunne fortælle lidt, om et af vores spændende samarbejder, som nu er skudt vel igang. Share

Read More »

Mosson i Malgré Tout

Les artikkel om Mosson Stable i Malgret Tout Det danske magasin Malgré Tout har lavet sit eget twist på vores blog om Whiteboard. Læs indlægget

Read More »
Category

Race

Mosson Owner - Sådan kommer du i gang

Download appen gratis

Find appen i App Store og Google Play

Find dine heste

Når du finder din hest / heste via Mosson Owner-appen, starter du dit abonnement.

Følg dine heste

Når du har fundet dine heste og er forbundet med din træner, får du automatisk opdateringer fra stalden.

Invitere din træner

Brug funktionen i Mosson Owner-appen til at invitere din træner til at bruge Mosson Stable, hvis du ikke kan finde dine heste.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email